Global Project Agency

CIEE

CIEECouncil on International Educational Exchange predstavlja neprofitnu i nevladinu organizaciju, koja je ujedno i najveća i najstarija organizacija u Americi, koja se bavi interkulturalnom razmenom. Od davne 1947. godine, pomogla je hiljadama ljudi da steknu znanje i veštine neophodne za radno iskustvo, pružajući najsveobuhvatnije i sadržajne programe ramene.

Work and Travel je najduži program ovakve vrste i postoji razlog zašto CIEE sponzoriše više učesnika od bilo koje druge organizacije, a to je zato što pruža neuporedivu podršku svakom studentu i najbolja iskustva međunarodne razmene.

CIEE ostaje u kontaktu sa svim studentima tokom čitavog perioda trajanja programa, dajući savete o životu u Americi, podsetnike o propisima i korisne informacije o tome kako je najbolje iskoristiti iskustvo učešća na programu.

Kroz posebnu stranicu FACEBOOK-a, učesnici se mogu povezati i deliti svoja iskustva i informacije u ovom putovanju o otkrivanju sveta.

https://www.facebook.com/cieestudyabroad/

https://www.ciee.org/

WISE

WISE – The Foundation for Worldwide International Student Exchange predstavlja neprofitnu organizaciju koja pruža mogućnosti međunarodne razmene studenata, mladih i odraslih. Njih čine posvećeni članovi tima, koji su puni entuzijazma i sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa međunarodnom razmenom.

Članovi WISE su odlično kvalifikovani da pomognu učesnicima programa u svim njegovim fazama, kako bi se osiguralo vredno i nezaboravno iskustvo.

WISE veruje u olakšavanje međunarodnog okruženja u kojem svi učesnici, mladi i studenti, dele svoje živote čime pomažu u premošćavanju jazova između različitih kultura i povećanju globalnih prijateljstava.

WISE nudi niz programa za međunarodne studente, ali i izlazne programe za američku omladinu koja želi putovati u inostrantsvo.

http://wise.wisefoundation.com/work-and-travel/index.html